Til en litenlangpanne. Mens kaken stekes,kan du lage lemoncurden,om du vil lage fra bunnen av. Jeg valgte å ta kaken ut av formen ,siden jeg ville ha den over på et kakefat,men den kan også serveres rett fra langpannen
Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn
Kle en dyp langpanne eller stor kvadratisk kakeform med bakepapir og ha røren i. Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledningeri oppveksten
Ha røra i en stor, papirkleddlangpanne og stek den i ca. Denne kaka er ekstra saftig. Passer perfekt til barnebursdag, dugnader, avslutninger og andre feiringer
cake au citron, enkel og god formkake, formkake, fransk kake, fransk sitronkake, fransk sitronkake med valmuefrø, sitron, sitronkake, sitronkake med valmuefrø, sitronmelisglasur, sitronsaft, syrlig formkake, valmuefrø
(Takk, kjære mamma for god oppskrift. Dette er en stor langpanne)500 g smør500 g sukker6 egg2 dl melk500 g hvetemel3 ts bakepulver5 ts vaniljesukkerskall og saft av to sitronerGlasur. 125 g Philadelphia kremost100 g smør4 dl melis3 ts vaniljesukkerSett ovnen på 175 grader Rør smør og sukker hvittTilsett egg, ett om gangen Tilsett saft og skall av sitroner Bland godt og ha dette i en stekeform på bakepapirSteki ca 45 minutter på 175 graderAvkjøl kaken og ha på glasur hvis du ønsker
Høst er tiden for fantastiske norske epler som passer perfekt til en kake. Og mens regnet høljer ned ute å vinden blåser, hva er vel ikke bedre en å sitteinne med en varmt, nystekt eplekake
Noe av det beste jeg vet er sitronkake. Men jeg elsker jo også alt kreativt. Derfor ville jeg prøve å lage en sitronkake med skult hjertemønster inni kaken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.