Jeg har prøvd flere oppskrifter på sitroncupcakes, men dette er uten tvil den aller beste. Muffisen lages med eggehviter og ikke eggeplommer, noe som gir en silkemyk og lett konsistens
Cupcakes har vært populært lenge, men det er først nå jeg har fått interessen for å bake de. Tidligere har jeg slitt med å få til frostingen, men nå tror jeg at jeg har knekt koden
Vi feiret 6 års dagen til sønnen min for ikke så lenge siden. Jeg spurte han om hva slags kake han ville ha, og han ville ha en monsterkake, så da var det jo bare å sette igang
I kveld var det duket for det store cupcake-slaget på Hele Norge Baker, og siden jeg ikke er med lenger kommer de tre cupcakes-variantene jeg skulle bake her
Det finnes et enormt utvalg når du skal lage cupcakes. Forskjellige smaker, farger, pynt osv. Men alt springer i hovedsak ut fra tre forskjellige glasurer eller frosting, som man så tilsetter litt ekstra i, enten det er smak eller farge
fant jeg på {Det Søte Liv} her om dagen. Den hørtes såååååååååå fristende ut, da jeg elsker lakris. Så i dag har jeg laget de og de var veldig friske og gode
Neste kake ut var min egen bursdagskake og det var godt den var til meg selv ,for når jeg skulle trekke den med sukkerpasta og lage dekorasjonene gikk det meste som kunne gå galt galt
(Oppskriften gir 24 cupcakes)4 egg2,5 dl. sukker1 ts. vaniljesukker100 gr. smør2 ts. bakepulver3,5 dl. hvetemelsaft og skall av 1 sitronVisp egg og sukker til eggedosis, ha i vaniljesukker
Har hatt denne oppskriften på sitronmuffins skrevet opp lenge i en bok jeg har hvor jeg skriver opp oppskrifter som skal prøves, men det har ikke blitt til at jeg har lagd dem før nå
Sitroncupcake med marengstopping av vanilje. Jeg har det siste året delt mange forskjellige cupcakesoppskrifter med dere, men det er likevel noe som har gått igjen i hver eneste oppskrift
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.