Jeg har virkelig falt pladask for havregryngrøt så no spiser jeg det både til frokost og kvelds. Det er bare fantasien som sitter grenser når det gjelder å lage havregryngrøt så her kommer det nok flere oppskrifter etter hvert fra minside
I dag var eg ute og henta den siste rarbarbraen eg syns eg med godt samvit kan ete. Det er alltidvemodig, det er eitteikn på at forsommaren definitivt er over, og vi går inni høgsommaren, som er så alt for kort
Ha en finkveld. Endelig har jeg kommet til den siste dagen i denne runden med PSMF. Ikke bare har jeg masse cravings, men vekttapet går også veldig sakte om dagen
om så bare for å robbe dem for billige varer. Som nevnt tidligere har Resept lagt ned sinfantastiske veganrestaurant i Stavanger og forrige ukesolgte de ut alt av varer de hadde igjen på lageret
Speltlompepizza må være noe av det beste jeg vet. Det er ikke bare ett kjempe godt og sunt alternativtilvanligpizza, det er også kjempe godt og enkelt å lage
På kveldenvilvi unngå altfor høye blodsukkerstigninger, og tilkvelds lagde jeg da en lavkarbo inspirert lappe røre, full ifiber og uten raske karbohydrater
Hylla var seini år, men no blømer ho på vestlandet og nordover, og syng på siste verset. Så denne helga må du kome deg ut for å plukke hylleblomar, det er sist sjanse denne sommaren
Innlegget er hentet fra min gamle fleksiblogg og ble skrevet rett før jul i fjor. Grei fremgangsmåte, så hiv deg på saken om du trenger en fin fordøyelseshjelper tiljulemiddagene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.