I tillegg skal jeg få nytt treningsprogram i morgen, vi skal i begravelse på fredag, og etter helgen skal vi fortsette på et stort oppussingsprosjekt som har stått brakk ganske lenge
Jeg har brukt en potetstamper tildligere, og du kan om så bruke en kopp med hank til å slå ut vannet av kålen- bare fantasien kan stoppe deg i dette prosjektet
Legg merke til knappane. Her er det nedtelling for supertantene, for om 109 dagar er det. . termin. Eg har kjøpt litt meir babyull frå Dale Garn, og nokre supersøte
Vær ikke redd, dette var ikke siste kaken dere får se fra meg. Så tildagens kake som jeg har prøvd meg fram med mange varianter, og dette er den beste utgavenav kaken jeg presenterte på Kakekrigen i kveld
april – dagen da man har lov til å lure hverandre. påskedag og sistefridag denne påskeferien. Som utgangspunkt hadde vi resten av lammesteken som vi hadde på påskeaften, samt resten av grønnsakene fra samme dag
Da var den siste utfordingen fra Hele Norge Baker ferdig og mine to oppgaver er ferdiggjort. Og jeg skal love at haken min var nede i kjelleren da jeg leste oppgaven
Det kokte eg eit aldeles deilig syltetøy av, som du også skal få oppskrifta på i dag. I dag var eg ute og henta den siste rarbarbraen eg syns eg med godt samvit kan ete
Til dessert i dag laga eg rabarbrakake i langpanne. I går vart det pannekaker og i dag kjøtkaker. Vi driv og arbeider oss gjennom studenten sine yndlingsrettar, noko resten av gjengen ikkje har noko imot
Nyttårsfeiringen i går ble akkurat som jeg ønsket og som den har vært de siste årene. Jeg vet ikke med dere, men jeg må jobbe meg ut av sukkerets klør og da er det til veldig hjelp
Jeg startet dagen med å lage en ny porsjon lavkarbo rundstykker. I dag var det veiedag igjen, og jeg har gått ned – 0,2 kg, tilsammen ned – 4,9 kg på drøye to måneder. Jeg møtte ei venninne på Løkka i dag også gikk vi til byen, passet bra med karbo dag så jeg koste meg med litt vin 0,2 kg
Jeg må bare si at middagen var helt ubeskrivelig god altså, meny har tilbud på ytrefilet av svin så det ble pepperbiff med fjorland bernesaus og en deilig salat med alt mulig godt i
Denne smaker supergodt, med en fløyelsmyk konsistens akkurat som rømmegrøt. Grøt er for mange blitt en populær frokostfavoritt, noe den også har blitt hos meg
Legges tilavkjøling. Dette gjør at deigen er enkel og trille ut og setter seg ikke fast ( lærte det av mormor ) og tøystykket har jeg arvet etter henne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.