Vikjøpte den for mange år siden i grensebyen Ponte Tresa mellom Italia og Sveits. Grill med skallsiden ned til krepskjøttet skifter farge fra gjennomsiktig til hvit
Se innlegget tiligere for oppskrift på banankaken som er på bildet. 6 eggehviter300g sukker1 ts eddik1 ts salt2 ts maizena* Pisk sammen romtemperete eggehviter&salt til du kan danne stive topper, tilsett så litt og litt sukker* Pisk til alt sukkeret er oppløst, og ikke for lenge -da blir det kornete. * Vend inn maizena og eddik med skje/sleikepott* Hell røren på bakepapir i en langpanne* Stek på 180G i 55 min. 6 eggehviter
Hvis du har forslag til hva jeg kan bytte ut kremfløten med, er jeg takknemlig. Det er mye penger å spare ved å lage is isteden for å kjøpe pinneis ofte og som en bonus kan du smaksette isen akkurat slik du vil
I sommer harvi spist mye loff. Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Er kjempeglad i iste men de vi kan kjøpe innholder ofte mye sukker. ♥ Det er viktig at den grønne teen trekker lenge nok til at den avgir skikkelig smak, men ikke så lenge at teen blir bitter
Boksen ble pakket inn i en pose (dette har jeg lest om her), og satt i fryseren. Jeg har lenge hatt lyst til å lage is, men jeg har ikke ismaskin, og har derfor latt være å prøve
Jobben er i full sving, jeg starter på et nytt studium, og er midt i bryllupssynging sesongen. De siste ukene har jeg blitt hektet på å lage hjemmelaget sorbet-is da jeg har hatt så mye bær og frukt å lage det av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.