LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE. English version along with Norwegian. Norsk. (English below) Jeg har skikkelig sansen for Gordon Ramsay og etter å ha sett flere av programmene hans av forskjellige slag måtte jeg jo bare anskaffe meg noen av kokebøkene hans, bl
Jeg har vært på Sicilia i sommer, og der bruker de mye pistasjnøtter. Crema di pistacchio er kremede pistasjnøtter og brukes til pasta, pizza og diverse søte bakverk
Jeg var på Sicilia i sommer, og der bruker de mye pistasjnøtter. Crema di pistacchio er kremede pistasjnøtter og brukes til pasta, pizza og diverse søte bakverk
Caponata er en siciliansk rett som lages av stekte grønnsaker som surres i en sursøt saus. Noen mener retten stammer fra katalania, andre kaller caponata fetteren til franske ratatoille
Her er oppskriften jeg fikk passert over av en god bekjent i filmbransjen, med egne justeringer for å komme tett på den sicilianske versjonen jeg spiste
Jeg begynte å lage Caponata da denne tar lengst tid. Caponata. Caponata kan serveres lunken eller kald. Fordel Caponata i bunnen av tallerkenen (gjerne på en seng av ruccola), deretter rotmos
Siciliansk kjøttloff. Det er underlig hva man blir om man har vært tyrann eller hærfører. Napoleon ble en kake, Hertugen av Wellington ble gummistøvler og en pervertert vinbonde oppkalte vinen sin etter Hitler
Polenta med ovnsbakt caponata. Polenta med ovnsbakt caponata. Månedens oppskriftsutfordring ga grunnen jeg trengte for å avlegge kokeboken fra River Café et nytt besøk
Siciliansk kjøttloff. Er det fortsatt noen som husker at det var obligatorisk oppmøte til 17. mai toget. At man fikk spise pølser og is mens man vifta med flagget og ropte hurraaa og det var skolekorps foran og bak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.