- 800 g svinekoteletter. Svinekoteletter i sterk tomatsasus (2). Svinekoteletter i sterk tomatsaus2. Svinekoteletter i sterk tomatsasus (3). 800 g svinekoteletter
Jeg brukte ferske naturelle svinekoteletter i hjemmelaget brun saus, som også er glutenfri. - 2-3 svinekoteletter eller nakkekoteletter, eller etter behov- 2-3 poteter, kokte- 1/2 stk brokkoli, blandsjert- 1 stk gul løk, finhakket- Litt smør, til saus- 1 liter vann- 1 stk kjøttbuljong terning- Sukkerkulør. - Kokkeliten 2-3 svinekoteletter eller nakkekoteletter, eller etter behov- 2-3 poteter, kokte- 1/2 stk brokkoli, blandsjert- 1 stk gul løk, finhakket- Litt smør, til saus- 1 liter vann- 1 stk kjøttbuljong terning- Sukkerkulør
Deilige saftige og møre svinekoteletter med brun saus. De siste årene har svinekoteletter vært noe som kun har blitt brukt på grillen, ofte med det resultatet at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nakkekoteletter isteden
Nemlig oppskrift på BBQ-marinerte svinekoteletter med bakte søtpotetsticks og estragonmayo. For et par uker siden var vi på tur til København med familien, favorittbyen av dem alle
. Til helgen er det samler- og antikkmarked i Vikingskipet på Hamar, og de som har fulgt med på bloggen vår vet av vi også er opptatt av brukt, antikk og redesign
Melk er naturens vidundermiddel for moderne svinekoteletter med harsk fettsmak. Jeg synes det stadig dukker opp svinekoteletter med fett som smaker harskt og forferdelig nå for tiden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.