Jeg blir sulten bare av å tenke på det. Julegrøten er en vanlig tradisjon enda. Når risen kom var den derfor mest brukt av overklassen, men den har spilt en viktig rolle i det norske kostholdet siden den kom til landet
Kanel og sukrin til servering. Julegrøt spises gjerne flere ganger i jula, men aller viktigst er kanskje grøten på lille julaften, der man gjerne tar en ekstra porsjon eller to i håp om å finne mandelen og stikke av med marsipangrisen
Klar til servering ✿. Sil av vannet og skyll med kaldt vann, så den ikke fester seg sammen. Varm litt av smøret i en panne og brun kyllingen, litt og litt omgangen
Ta i ananas og cashewnøtter rett før servering. Ønsker dere mer av dette. Tom for brokkoli, så kuttet opp litt kinakål og strødde over rett før servering
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Så godt var det at jeg glemte å ta bilde da den var klar til servering. Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Du kan tilbrede desserten noen timer før servering og sammen med jordbær blir den kjempegod. Stivpisk resten av fløten sammen med melisen og vaniljeekstrakten
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Avkjøl litt før servering. Jeg serverte disse da vi hadde en gjeng på middag som del av en buffet. Tilsett resten av ingrediensene, og elt til du har en fin og smidig deig, ca 8 minutter
Før servering kan den godt stå litt i romtemperatur, så blir den perfekt konsistens. Denne posta eg først i April i år - så den har våre på bloggen ei stund og er allerede prøvd blant mange av dere
La lasagnen kvile litt før servering. Det er over eit år sida eg posta oppskrift på denne varianten av lasagne sist (her), så eg tenker det er på sin rette plass å ta en reprise
Oppbevar kaken i kjøleskapet til servering. Bounty kaken har en kokos-og sjokoladebunn, et rikt kokos fyll med et snev av vanilje, og sjokolade glasur på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.