Tradisjonell julebakst for meg er bl. a. kakemenn (damer, griser, hjerter, stjerner, osv). Disse husker jeg tilbake fra barndommen, juleverksteder og mer
Dagens oppdrag er et lite foredrag om enkel bruk av frukt og grønnsaker. Jeg er invitert av Surnadal Hagelag til å fortelle litt om hvordan vi kan fråtse i høstens frukt og grønt
Enklere pepperkaker tror jeg neppe finnes, noe liknende har i hvert fall ikke jeg sett før. Disse ble til da jeg skulle lage "raw pepperkaker" og fant ut at pepperkakedeigen passet utmerket til å stekes
TVP står for Teksturert Vegetabils Protein og er laget av avfettet soyamel. Soyamelet er det som blir igjen etter produksjon av soyaolje,og jeg er stor fan av å ikke kaste mat
Jeg lager endel mat som inneholder laks. I Norge har vi god tilgang på kvalitet, og den røde fisken er svært sunn samtidig som den er smakfull og meget anvendelig
Det indiske kjøkken er hybrid, ikke bare finner du variasjon i kjøtt, fisk, ris retter, brød og chutneyer, men også et meget stort utvalg i linser og bønner
Hurra for 17. mai-mossipan. Ny tradisjon innstiftet. Eller hva sier du, når du ser på bildene. små maiblomster med hvit glasur (smakt til med Caneel Vand) og syltetøypynt i blåbærblått og jordbærrødt
Marshmallow-fondant 30 min Enkel 10 Oppskriften er hentet hos CacasDenne fondanten kan brukes både til å trekke kaker med, til modellering av figurer og til å lage blomster
Jeg er meget opptatt av å introdusere barna mine for mer enn bare pølser og taco. De har siden 1 års alder, fått servert mye forskjellig mat fra både Danmark og Norge
Skal du flå en kanin eller bene ut et lammelår, så kan du gjøre hele operasjonen sammen med proffene, bare du setter iPad-en på benken og har et håndkle som du kan tørke av fingrene med før du spoler tilbake på skjermen for å se én liten gang til … og bare én gang til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.