Fersk juletorsk har sin opprinnelse i områderpå Sørlandet og Sør-Vestlandet. La fisken være medpå oppkoket til det er like før vannet når kokepunktet igjen
Startet med maks varme på grillen, og grillet fileten til den fikk en fin stekeskorpe. Fant dette i pappas garasje, så ikke helt sikker på hva slags type dette var, men den trengte ikke å vannes ut på forhånd
Jeg lager alltid en hvit saus basert på. Jeg velger bestandig Vesteraalens fiskeboller ettersom de har et høyt innhold av fisk og har nokså grove fiskeboller med "prima kvalitet"
Kyllingkjøttboller med poteter, asparges og gulrøtterOppskriftpå kylling kjøttboller. Ta av skallet på hvitløksfeddet og ta den igjennom en hvitløkpresse
Her kommer en oppskrift på et ganske grovt brød med havre, solsikke- og linfrø. Bland sammen de tørre ingrediensene i en anne bolle, og tilsett i det våte desiliter for desiliter mens maskinen går på lav hastighet
Dryss på havsalt og bland. Så fornøyd med den nye lampen fra Home& Cottage. Fyr på peisen. Om du har spist opp alt jule godteriet er dette lett å lage,og veldig godt
Først og fremst må jeg si tusen takk til alle som har stemt og delt forrige innlegg, jeg setter SÅ stor pris på det ♥ Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og se hvem som stikker av med seieren på mandag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.