smak til med pepper før servering. løk, hvitløk, timian og bacon freses i smøret. 2 store løk (finhakket) 2 fedd hvitløk (fin hakket) 1 ss timian 1 ss hakket bacon 1 ss smør 3 dl hvitvin ( vis du ikke har så går det fint å bytte ut med mer kyllingbuljong) 7 dl kylling buljong 2 ss soyasaus
Rens og del løken i i to og så deretter i skiver, rens og del de andre grønnsakene i passe biter. Da jeg vokste opp hadde vi seibiff stadig vekk, det er faktisk ikke ofte at jeg spise sei nå for tiden, så dette var en
I det siste har jeg hatt store mengder med både løk og rødbeter. Jeg byttet ut sukkeret med kokosnektar og den vanlige eddiken med upasteurisert eplecidereddik
Rens løken. Skjær vanlig løk og rødløk i to på tvers, sjalottløk i to på langs. Hakk hvitløken. 2 stk løk. 2 stk rødløk. 8 stk sjalottløk. 2 båter hvitløk
Varm tilstrekkelig med olivenolje og smør i stekepannen, og ha i løk i båter. Ved bruk av rød løk, er det best om løken blir forberedt umiddelbart før servering, da beholder den både en flott farge og en krispy touch
Imponer dine omgivelser med hjemmelaget sprøstekt løk på neste pølsefest. Den norske pølsefesttradisjonen er stappet med konserveringsmidler, e-stoffer og ferdiggreier
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.