TENKER DET BLIR ET UNISONT JA, MEN DENNE FORMA KOMMER FRA TJUKKESTE ØSTLANDET. Ja, det er tungt å innrømme, men du verden så mange gode oppskrifter på fiskemat som fins utenfor Nord Norge
Jeg har tatt mitt valg, hvasier du. Ja, så hva skal man egentlig gjøre. Det er 12. februar, nesten 2 mnd til påske, og Freias (YUMMYE) påskeegg har vært i salg i flere uker allerede
Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten med scampi. Ingrediensene i denne retten gjør den rik på smak og scampien smelter på tungen
Idag vil vi dele med dere en oppskrift på Tempura scampi. Gjør klar en kasserolle og ha nok olje til å dekke scampiene, så er en fordel at kasserollen ikke er så stor så fyller du den halvfull med frityrolje
Denne oppskriften kommer fra boken. Legg scampi i en bolle og hell over chilisaus. Legg salat på tallerkenen, legg scampiene oppå og drypp vinaigrette over og omkring
Hvorfor ikke ta mot til seg, forklare hvascampi er. Bare én oppskrift med scampi er igjen i boken. På bildet over har NRK lagt inn en oppskrift på Scampi fritti
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette. og så er det bare å kose seg 300-400 g rå scampi
Til slutt vil det bare være fantasiene som setter en stopper for hva du kan få til. Boken inneholder mange oppskrifter og steg for steg på hvordan du kan lage dine egne temakaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.