Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur. Kylling i hjemmelaget sursøt saus. Sausen skal koke en time, men den kan man lage dagen før for eksempel
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter
Da spiser man ikke bare en god middag med god saus, men for hver eneste bit smaker man på stoltheten og gleden over å selv ha jobbet frem noe som er så godt
En deilig, fyldig sausmed smak av deilig andefett. Under stekingen lot vi fettet og kraften fra anden dryppe ned på et stekbrett med hvitløk og laurbær og rotgrønnsaker, slik at det fikk enda bedre smak
Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøt saus. Sursøt saus til kylling. Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøt saus
Så i dag har jeg laga rød saus, sånn at vi kan kose oss med riskrem i mårra. Ha potetmelet i et glass med lokk og ha i litt vann, rist til melet har løst seg opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.