Denne oppskriften fant jeg på den fine bloggen Feed Me for en stund siden. Pestoen smaker syrlig og godt og kan brukes som dressing, til squashspaghetti eller som pastasaus
Inspirert av Silje sin raw karrigryte blandet jeg nøtteosten med chili og karripulver og rørte den sammen med oppkuttede biter av paprika, gulrot, sukkererter og squash
Da får det man bare det man skal og det slipper å bli veldig mye ekstra matlaging for alle andre. Den andre var fylt med salat av ruccoloa, spirer, paprika, tomat, avokado, hempolje og krydder
Legg i kyllinglårene og mariner noen timer, evt over natten. Skrell potetene og del i store biter. Ha litt salt i marinaden og bland i potetbitene, fordel dem rundt kyllinglårene i formen
Jeg synes vegetarmat er supergodt og har litt dilla nå for tiden, så begge rettene er vegetar. Om du ikke spiser mye vegetar bør du absolutt prøve, det er ofte mye bedre enn man tror og med de rette ingrediensene og krydderet blir det utrolig smakfullt
Den tilberedes vanligvis med spaghetti og italiensk bacon, svart pepper, egg og parmesan. Her har jeg laget en utgave med spaghetti av squash og byttet ut baconet med skinke
Jeg er så glad i hvit fisk, mild og god på smak -og passer godt til andre smaker. Her har jeg brukt torsk, sammen med squash, tomat, paprika, rødløk, hvitløk og krydder
Salviekylling med hass…. Jeg holder på å pakke klær og gjør meg klar for en ny arbeidsuke. Nye blogginnlegg postes (som alltid) på tirsdager og torsdager, og hver dag anbefaler jeg oppskrifter (flere ganger om dagen) på min FACEBOOKGRUPPE
Fylt salviekylling med sprøstekt prosciutto, hasselbackpoteter og ghee salviesmør. Sist når Bondens marked var i byen kom jeg over en lokal økologisk kjøttprodusent Naturkjøtt
Fylt salviekylling med sprøstekt prosciutto, hasselbackpoteter og ghee salviesmør. Som matblogger får jeg en god del tilbud fra ulike aktører på markedet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.