Saltbakt Livechekylling
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 kyllingryst fra Liveche kylling
  • Saft fra 1/2 sitron
  • Grovmalt pepper
  • 2-3 kvister frisk rosmarin
  • Grovt salt
  •  
  • Raspeballer
  • 2 kalde kokte mosede poteter
  • 3-4 rå revne poteter
  • 1 dl byggmel
  • 1/2 dl hvetemel/ speltmel
  • 1 ts salt
  • 1 krm pepper
  •  
  • Stuede rotgrønnsaker
  • 2 gulrøtter
  • 1/4 sellerirot
  • 2 skiver kålrot
  • 1/2 persillerot
  • 1 liten løk
  • 1 liten purre
  •  
  • Saus
  • 4 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 1-2 ss smør
  • salt, pepper
  • revet muskatnøtt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.