Når pinnekjøttet er nesten ferdigtrekt i vatnet, steiker dei det litt i løk- og smørblandinga – og serverer pinnekjøttet med poteter og tradisjonelt følgje
Fersk koriander er helt klart veldig godt å ha i, men det er ikke noe man ofte har på kjøkkenet. Det smaker så mye bedre og friskere når du lager salsaen din selv
---. ---. ---. ---. Her er det ikke bare 5-om-dagen, men 10-om-dagen. 1-2 ts hot chili sauce eller chili powder (sterkt) eller sambal oelek. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm). Surr løk og purre i olje i 3-4 minutter. 1-2 ts hot chili sauce eller chili powder (sterkt) eller sambal oelek. 1 dl Fideo-pasta (spaghetti brukket i små biter på 2 cm)
Etter du har laget din «første gode» salsa vil du verge deg med å kjøpe de på glass igjen. Det finnes mange typer salsa, noen er en puré mens andre er mer klumpete
I den vestlige verden får vi i oss alt for mye salt. Vi bør begrense saltinntaket for å senke risikoen for høyt blodtrykk, hjerte- og karsykdommer og hjerneslag
Og så glad ble jeg at jeg lovet dem vanlige vafler til kveldsmat. Derfor ble det nesten vanlige vafler, med fullkorns hvetemel, sukrin, Berit Nordstrand sitt raps/kokos smør, rømme, melk, egg og masse deilig kardemomme
Og kyllingklubbene krydret jeg med min hjemmelahede kylling-kryddermix. Ovnsstekte kyllingklubber med salat, tortillachips, salsa og rømme smakte fantastisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.