Prøv den varmrøkte pepperlaksen i en nydelig, smakfull og god salat. Den blir røket på gamle måten med bøkeflis i Knutstad & Holsen A/S sitt røykeri, på Midstranda i Hamar
Legg over på salatenmed stekesiden opp og server med en gang. gjør ferdig resten av salaten. Panèr en side av SALMA bitene med krydderet, legg over på tallerken med kryddersiden opp
Pisk rømmen stiv, ha i pepperrot og smak til med salt og sitronsaft. Retten toppes med skiver av rødløk, klikker av ørretrogn, avrugakaviar, reddik i skiver, engsyre og krondill
Hva med å sylte den. Syltet laks var noe jeg tenkte kunne smake godt. Jeg hadde et stykke rå SALMA laks som jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke til
Server sammen med brokkoli eller en frisk grønn salat og ris. Denne gang falt blikket på salmamed creme fraish og mango chutney, en kombinasjon jeg aldri har prøvd før
Smak til med salt og grovmalt pepper. Gresk salat på min måte. Vask salaten og del den opp. Legg agurk, tomat, salat, rødløk, fetaost og oliven i en bolle
Hell forsiktig noen skjeer med dressing over og rundt salaten. En lekker smakfull salat, som passer ypperlig til forrett eller når du har lyst på noe salt, søtt og syrlig ✿
En god ting man kan gjøre med plommer dersom man har tilgang, er sylting. Plommesyltetøy. Da bevarer du plommen utover høsten og kan servere den til dessert sammen med en kule is en dag du måtte ønske
1 kg rødbeter. 7 dl eddik. 3 dl vann. 3 stjerneanis. 1 ss hel pepper. salt. 200 gram sukker. Vask rødbetene varsomt og passe på å ikke få hull i skallet da fargen vil gå ut i vannet når de kokes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.