På denne tiden av året var det nok travelt på Oselias kjøkken med safting og sylting. Likevel blir sylting og safting av selvplukkede bær og frukter stadig mer populært
( til 2-3 personer). 1/2 ts salt. 25 gram revet parmesan (1/4 cup – 2 ss ). 20 gram soltørka tomater (1/3 cup – 2,5 ss). 1,2 dl krem fløte. 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong). Sett stekeovnen på 220 grader. Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden. Relatert 2-3 personer. 1/2 ts salt. 25 gram revet parmesan (1/4 cup – 2 ss ). 20 gram soltørka tomater (1/3 cup – 2,5 ss). 1,2 dl krem fløte. 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong)
(gir 2-4 porsjoner ). 1/2 stor rød paprika. 1/2 løk. 2 små vårløk. Litt revet mozarella ost (150-200 gram). 1/2 sitron. Vask og tørk potetene og kutt dem i skiver (0,2 -0. Ha litt Oliven olje i en langpanne (min er ca 27*32 cm) eller ildfast form. Ha over ca 2 dl fløte. Stek på 200-220 grader i ca 25 minutter eller til potene er myke /møre. 5-2 dl fløte. Stek videre i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter. Relatert 2-4 porsjoner. 1/2 stor rød paprika. 1/2 løk 1 pk ferske aspargestopper. 2 små vårløk. Litt revet mozarella ost (150-200 gram). 1/2 sitron
- 4 kilo ribbe i ett stykke med svor og ben- 50 gram grovkvernet svartpepper- 50 gram fingersalt- 1-2 løk- 1-2 gulrøtter-1 stor hvitløk- 2-3 kvister timian- 2-3 ss Soyasaus2-3 ss Worcestershire saucelitt melSlik gjør du. Hell 1 liter kaldt vann i pannen og tilsett grovhakket løk, 2-3 uskrelte fedd fra en stor hvitløk, grovhakket gulrot og timian, stek slik i ca en time på 180 grader. Siste halvtimen øker man temperaturen til 230 grader og skrur på grillen. Når ribben er ferdig, lar du den hvile i 20-30 minutter. 1-2 løk. 1-2 gulrøtter. 2-3 kvister timian. 2-3 ss. 2-3 ss
2 sitroner. 200 g Philadelfia Orginal. 2 ss sukrinmelis. 2-3 ts sukrin +. Stek på 200 grader i ovnen til den blir gyllen. Ca 12 minutter. 2. Press saften ut av 2 sitroner. Tilsett vann i de pressede sitronene, slik at det blir 2,5 dl væske totalt. 2 sitroner. 200 g. 2 ss sukrinmelis. 2-3 ts sukrin. Ca 12 minutter Avkjøl nøttebunnen
1 kake, rundform 22-24 cm. 200 g glutenfrie havrebixit. Del pasjonsfruktene i 2 og press saften gjennom en sil. -Julia- 22-24 cm Ingredienser bunn. 200 g glutenfrie havrebixit
Mon, 15 Feb 2016 10. 27 GMT. 1/2 stor banan 1 dl lett kokosmelk 1/2 agurk 1 cm ingefær Saften av 1/2 lime 2 never spinat (mest for fargens skyll) Valgfritt. Den inneholder blant annet vitaminene C, E, A, P, B1, B2 og B6. Mon, 15 Feb 2016 10. 27 GMT. 5 kommentarer 27 GMT. 1/2 stor banan. 1/2 agurk. 1/2 lime. 2 never spinat. 27 G
1 boks ananas (250 g), i biter. 2 dl kremfløte, stivpisket. 1/2 sitron, saften og litt skall. 125 g valnøtter (uten skall), i biter. Ha 2 dl kremfløte og 1 ts sukker i en bolle og pisk til den blir stiv. Smak til kremen med saften fra 1/2 sitron og ananaslaken. 1 boks ananas (250 g), i biter. 2 dl kremfløte, stivpisket. 1/2 sitron, saften og litt skall. 125 g valnøtter (uten skall), i biter
Kremete kylling gryte 2017-10-19 13. Bruker du små klubber må du kanskje beregne litt flere pr person 3 ss smør 3 fedd hvitløk En liten vårløk 1 ts hakket rød chillipepper 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts tørket timian 1/4 ts tørket oregano 1/4 ts tørket basilikum 1/4 ts røde pepperflak 25 gram revet parmesan (1/4 cup - 2 ss ) 20 gram soltørka tomater (1/3 cup - 2,5 ss) 1,2 dl krem fløte 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong) Små Armandine poteter. Forarbeid Sett stekeovnen på 220 grader Hakk opp hvitløk, chili, vårløk og soltørkede tomater Mål opp krydderet på en tallerken eller i en skål - ha salt og pepper for seg selv Rasp parmesan og mål klar fløte, kylling kraft og smør Gjør klar potetene i en gryte med vann og litt salt Legg overlårene på en tallerken med skinnsiden opp og strø over salt og pepper. Lage retten Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden. 3 ss smør 3 fedd hvitløk En liten vårløk 1 ts hakket rød chillipepper 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts tørket timian 1/4 ts tørket oregano 1/4 ts tørket basilikum 1/4 ts røde pepperflak 25 gram revet parmesan (1/4 cup - 2 ss ) 20 gram soltørka tomater (1/3 cup - 2,5 ss) 1,2 dl krem fløte 2,3 dl kyllingkraft (fra kyllingbuljong) Små Armandine poteter. 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden
Mi kjære bestevenninne fylte 20 år forrige veke, og selfølgelig må eg varte opp med kake då. 6 store, saftige dadler, 120 g uten stein. 25 g cocosa, evt. 200 g kokosmelk, den stive delen av fullfett variant du får når den boksen står kaldt. Trykk bunnen ut i en bakepapirkledd, rund form (20 cm, evt. 22 cm) Sett i fryseren mens du lager fyllet. 6 store, saftige dadler, 120 g uten stein. 25 g cocosa, evt. 200 g kokosmelk, den stive delen av fullfett variant du får når den boksen står kaldt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.