Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
Det som er viktig når du lager vaniljekrem er at du bruker ordentlig vaniljestang, det gir en mye bedre smak en vaniljesukker, men det kan til nød brukes det også
Helt himmelsk med en god smak av vanilje. Skrap ut frøene fra vaniljen og tilsette i sukkeret. Etter å ha sluttet med vaniljesukker i havregrøten min har det vært et savn der
Bland resten av melken med eggeplommene, visp lett og rør inn maisenna. Det er slett ikke så vanskelig, og det smaker nydelig av ekte råvarer og vaniljestang
Kutt vaniljestangen i biter og ha sukker og vaniljestang i foodprocessor, eller et lite glass med kniver (kenwood)Miks til det blir pulverisert (går rimelig fort)Vips, så har du ditt eget vaniljesukker
Og den beste eplekaka er fylt medvaniljekrem. Så heller du eggedosisen over i kjelen med resten av melkeblandingen og rører det godt sammen med en visp
Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene. Hell over i en skål og legg et bakepapir på toppen for å unngå snerk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.