tilrakfisk, lutefisk, pinnekjøtt, vilt, og mye mer, kommer vitil å gå over tilGulløye. Ogsidenrakfisktiden er over oss, passet det jo godt å prøve dem til akkurat det
kallenavnet "fjellets gull" kommer nok fra den rød-oransje fargen som får disse bærene til å se ufatteligdelikate ut og kan se ut som gullmynter som ligger langs myrene på fjellet
Tilsett sukker og melk og øk varmen litt. Litt salt. Rør forsiktigog dekk til med lokk. Ingredienser2og 1/2 kopper melk1/2 kopp smør1/2 kopp blanding av nøtter ogrosiner1 kopp sukker1 kopp semulegrynLitt salt. MetodenTrinn 1Smelt smør i en panne. Trinn2Tilsettblandingen av nøtter ogrosinerog stek. Trinn3Tilsett semulegryn og stek på svak varme. Trinn 4Når mesteparten av væsken er absorbert, tilsett salt. Trinn 5La retten hvile noen minutter før servering
Og som gjør (nesten) all mat litt bedre. Holder seg lenge og har god smak. Tenkte jeg bare skulle lage en litenliste over ingredienser som gjør livet på kjøkkenet ganske bra
Melis Ha vann og gelat. Kok opp fløte og sukker. Populære innlegg. Sukkerbunn med sjokoladekrem laget av melkesjokolade og creme fraisè,vaniljekrem med krem ogmelkesjokoladebiter
Spinat gjer deg ikkje berre stor og sterk. Salt og pepar. Av alle grønsaker i verda, trur eg spinat er den som flest har høyrt om, men ikkje smakt sjølv
Jeg bruker sitronpepperoggrillkrydder. Krydre kyllingbrystene med et godt krydder. Serveres med jasminrisog evt en “dæsj” lett rømme eller kesam + strø over litt parmesan på den varme kyllingen
Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
Da jeg var litenog ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.