Ein skulle tru at ein rett som har eit så særprega namn var kalla opp etter kokken og opphavsmannen. Heime på kjøkkenet til mor mi og far min var det alltid ei ladning med tørrpulverposer frå ein viss suppeprodusent i ei skuff ved komfyren
Det som særpreger utseende på denne kaken er at den skal og må skjæres opp i snipper. Kaken er fin å fryse, men holder seg også godt noen dager i tett kakeboks, gjerne på en kjølig plass
Jeg liker å tilsette litt karri i hvitsausen fordi det gir et godt særpreg og smak. Dessverre holder fiskeretten på å gå tapt fordi den konkurrer med myten at hjemmelaget er avansert, tidkrevende og vanskelig
Margaret har sin utdannelse innen vindyrking fra California Polytechnic State University og utfordrer konvensjonell vinproduksjon med helt nye, særpregede viner
Då vil startkulturen blomstre og utvikle den særprega syrlege smaken spekepølser skal ha. Å lage sin eigne spekepølser på gamlemåten kan vere utfordrande
Når det kommer til wok, så er det ofte sausen som bestemmer hvor sunn selve retten blir, men noe som kjennetegner mange woksauser er at de har en særpreget «salt» smak
Får du ikkje fatt på den ungarske (eller venter på bestillinga frå ein nettbutikk med det riktige utvalet), kan du kombinere med vanleg paprika og litt chili, sjølv om då mister litt av gulasjen sitt særpreg
Skallet inneholder limeolje som setter sitt særpregpå drinken. En av mine favoritt drinker og helt perfekt i sommervarme etter en deilig dag på stranden, som vi har hatt i dag
Sjølv om torsken er heilt særprega – med eit lite «skjegg» under haka, kvit mage og flekkete, brunt mønster på ryggen, er ikkje ein torsk alltid ein torsk
Du må ha en skvett rødvin i denne gryta, ellers mister den noe av særpreget. 500 g karbonadedeig (har du storspisere ved ditt bord, så kan plusse på til 800 g). 500 g karbonadedeig (har du storspisere ved ditt bord, så kan plusse på til 800 g)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.