) Nå sitter jeg her kjempefornøyd med dagen og med magen full av kake, boller og brus. Mamma lagde horn med sjokolade som er fast bakst på min bursdag, og jeg lagde mammas hjemmelagde daimiskake
Sånn at den blir nesten smør. Denerenkel å lage, og holder seg godt i kjøleskap nattenover. For noendagersiden bestemte jeg meg for å prøve ut oppskriften, men med min egen vri
Ingenkommentarer. Serveres varm med is. Så det skulle bare mangle at jeg tar den frem på bloggen min. Dette har vell hverten av mine favorittergjennom hele oppveksten
I mensstoresøsterer på klassefest erVillik’en hjemme med mamma’n sin. Jeg lover. Mamma’n har fått tittel verdens beste mamma i dag for hun har bakt skillingsboller
Kan vel si det sånn at jeg skjønte hvorfor dem blei kalt sandkaker. Bland alt godtsammen. Når jeg var liten kunne jeg ikke skjønne at de voksne kunne like sandkaker
Ha egg, smør, melis, vaniljesukker og kremen fra oreokjeksene i en bolle, og visp det godtsammen. Til mammas bursdag laget jeg sjokoladekaken min, som jeg så og si alltid lager
Dener skikkelig lett å lage, mensmaker utrolig godt. Poteter, grønnsaker og kjøtt legges lagvis og får stå og småputre på ovnen i kraft av bokstomater og buljong
desember og jeg kjennerjulestemningensniker seg innpå meg. Så nå blir det deilige skillingsboller med varm kakao til årets første episode av jule-barnetv på nrk
Bruk gjernemiksmasterellerannen vispe for å få vispet opp godtnok slik at den blir luftig. Denne "gulkaka" brukte mamma å lage , og denliker jeg veldig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.