Da vellagret var vellagret. Enda bedre går Sauternes. Både ja og nei må vel svaret være. Men går det an å få et produkt så mangfoldig da, spør kanskje noen
Jeg jobbet som filmjournalist i flere år, og davar de store filmfestivalene absolutte høydepunkt. Gere var bare blitt flydd inn og ut og var litt misfornøyd med å bare se innsiden av et hotellrom
Jeg er svak for gjærbakst generelt, men fastelavnsboller, det er godt det. 25g gjær, 50g my margarin, smeltet, 2 dl lunken ekstra lett melk, 3 Ss stevia (ertsattet med sukker), halv ts kardemomme, 330g hvetemel (jeg erstattet ca 20g med grovt sammalt spelt mel)
Stekes på sterk varme i få minutter. Her har jeg med meg det som ble igjen i fra middagendagen før. Lag litt mere enn du trenger for middagen, så har du lunsj til dagen etter
Du finner oppskriften med bilder under desserter, alt forsvant, så det må jo bare bekrefte det samme som jeg syntes, det var også bare helt utrolig enkelt og godt
Hilsen hun som bor i myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settet her. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Det gikk ikke lang tid før jeg spurte om jeg kunne få oppskriften på den deilige kyllingretten de serverte
Kjøp noen skiver deilig spekeskinke og salami, samt et par Prada-sko – så er du nesten i Milano. Jeg har smakt begge varianter og personlig synes jeg den er friskere med prosecco
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.