Og helt til slutt. Da vellagret var vellagret. Både ja og nei må vel svaret være. Hvis det er for varmt vil fisken bli rak for tidlig, og gå i oppløsning
Vil du derimot Lage ei litt større ei som forhåpentligvis varer pittelitt lengre, eller du ønsker å nidkose deg med litt større kakebiter, kan du gjøre slik jeg har gjort her, så blir det akkurat perfekt i ei litt større frikantform
Alt mens råvarene er friske. Skrell og skjær rødbetene i skiver mens de er varme og ha på rent glass. La trekke litt og hell den varme laken med krydderiene i over rødbetene
Som alltid må vi avslutte med noe godt å spise. Varm opp en. til slutt. varme oljen. Den rare toppingen var helt nødvendig for at smaken skulle bli riktig, uten den ble sitron og sellerismaken overveldende og det ble ingen balanse mellom smakene
Forrige helg var det julefest på Hebron prosjektet. Og for de av dere som var her i 1994/95 på Hibernia - ja det er samme gamle klubben som skal opp å stå igjen
I år dukket dessuten et nytt element opp, og det var planlegging av antrekk. Vanligvis er det nokså greit, for Bustemannen har dress og jeg har bunad, men i år var det ikke fullt så greit
- Varm blandingen til kokepunktet mens du hele tiden visper. I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt
Nå har jeg bakt en kake som jeg synes er veldig god. Den passer egentlig veldig godt til enhver anledning, men siden det er appelsin i den passer den ekstra godt i påsken
Dette skal nå karamelliseres enten under forvarmet grill meget fort eller med en gassbrenner. Deilig dessert som kan lages nesten helt ferdig dagen før, bare litt "grilling" av sukkeret gjenstår like før servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.