Denne kakebunnen er sør og god og toppingen er litt mer syrlig, så de passer utrolig godt sammen. Og så fikk vi også et lite besøk dagen før vi dro på hytta
Ja å lage pikekyss er ikke så lett som jeg trodde. Du skal ha like mye sukker i som eggehvite. eller knekk de i vispebollen og gå å støvsug mens du venter på at de blir litt mer temperert
Det er såutrolig godt, og vi har laget den fra bunnen av de siste årene. Men jeg har aldri laget den med ostesaus så det bestemte jeg meg for å teste ut
Jeg blir utrolig glad hvis du vil gi meg din stemme i Vixen bloggawards HER ca. Og det mener jeg. Du tenker at det kanskje ikke betyr såmye om du tar heisen eller trappa, om du går deg en tur på kvelden, om du parkerer bilen et stykke fra inngangen eller om du reiser deg opp fra stolen noen ekstra ganger i løpet av dagen
Det er ikke så viktig. Fordel paideigen jevnt utover frukten så den har ett ganske tett lokk. ca 12 stilker rabarbra eller tilsvarende mengde feks epler, skrelt og i biter
La deigen heve til den er dobbelt så stor. Pensl dem så med olivenolje. Elt deigen i minst 30 minutter og la deigen stå over natten dekket med et kledeDag 2 Tilsett så temperert vann, surdeig, hvetemel og salt i deigen fra dag 1 og elt dette godt i en kjøkkenmaskin, ca 30 min
Ikke bare er den supersunn, men den er ogsåutrolig anvendelig, og kjempegod, ikke minst. Laks er et must-have i mitt kosthold, så jeg har alltid laks liggende i fryseren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.