Runde 4: Ukemeny og handleliste
Stuertsyndromet
Stuertsyndromet
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • purre
  • 1 pakke
  • 4 stk
  • 1,2 kg
  • 225 g stk
  • 1 pose
  • 300 g Grønn
  • saker Hvitløk
  • Hvitløk
  • 1 stk
  • 1 pose Sitron
  • Sitron
  • 4 stk Hvitløk
  • 1 stk Pastinakk
  • Pastinakk
  • 500 g Potet
  • Potet
  • 1 kg
  • Grønne bønner
  • 8 stk
  • 1 potte Salt
  • Må purre
  • 16 stk
  • 6 stk
  • 1 pose Sal
  • 1 potte Pers
  • 1 bunt
  • 1 pakke Ost
  • Ost
  • 500 g Mel
  • 1 liter
  • 1/3 liter
  • 1 boks
  • boks
  • 1 pakke Olivenolje
  • Olivenolje
  • 1 flaske Kjøttkraft
  • 1 glass Pinjekjerner
  • 500 g Olivenolje
  • 1 flaske Hva handlet jeg
  • 100 129 Grønn
  • 10 7 Sitron
  • 20 15 Poteter
  • 15 5 Hvitløk
  • 2 stk
  • 5 5 Pastinakk
  • 10 10 Purre
  • 8 25 25 Grønne bønner
  • 25 30 Pinjekjerner
  • 1 pk
  • 25 10 Sal
  • 20 20 Timian
  • 40 40 Mel
  • 50 42 matfløte

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.