Svenskekake Jon snakket stadig om svenskekake. Han hadde gode minner om dette brødet fra han var liten og var på besøk i Töcksfors Kariogjon
Rugbrød Jeg har ikke helt fått "dreisen" på rugbrød. De blir som regel klissete i konsistensen. Jeg har prøvd meg med surdeig og diverse, men resultatet ble nedslående Mamma Britas matblogg
Svenske rugkaker Sett stekeovnen på 225 - 250 °C. Smuldre gjæren i en bakebolle. Smelt smøret, tilsett melken og varm til det er lunkent TINE.no
Rugkaker med anis Rør gjæren ut i litt av det lunkne vannet ( tørrgjær tilsettes sammen med. melet). Tilsett resten av vannet, olje eller smør , anis, salt , sukker og TV2.no
Sild på rugkake Del kaken hvis den er tykk. Smør den. Hakk dill og gressløk, legg halvparten av gressløken til side, dryss resten over brødet Varden.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.