Tidligere har jeg skrevet om både basilkumpesto og ruccolapesto her på bloggen. Pesto er supert. Pesto setter en spiss på nesten alle pastaretter, men også på salater, ostesmørbrød, sandwicher eller supper
Server gjerne med hjemmelaget ruccolapesto ved siden av. I denne oppskriften har jeg blitt inspirert av Jane Johansen på Veganmisjonen, og originaloppskriften kan finnes her
Som tilbehør hadde vi et enkelt urtebrød, både fordi jeg ville bruke mer av ruccolapestoen og fordi jeg hadde plantet en rekke urter i en fin kurv ute i hagen
Men her får du oppskriften min på ruccolapesto. Man blir happy bare av å se denne grønne fargen. Å ha en variant av grønn pesto i kjøleskapet, burde være en lov
Andre varianter som brukes er blant annet tomatpesto, ruccolapesto, korinaderpesto og persillepesto. Jeg hadde igjen reker fra gårsdagens skalldyrmiddag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.