I dag har jeg laget noen deilig muffins medfullkornsmel. Disse er laget med olje, og er saftig, samt at de er fylt med soltørkettomat, fetaost, havsalt og tørket oliven
Muligens for spesielt interesserte fordi vi er vant til både grov bakst og surdeigssmaken, men de gikk også ned på høykant av venninner på besøk, så da våger jeg meg på å dele denne med verden
Den tynne pastaen kan brukes til alt, om det er rødt kjøtt, fugl, fisk eller med grønnsaker. I flere butikker, ihvertfall i Danmark, får man dem også som fullkorns Tagliolini
Den ble laget rett og slett med bakgrunn i ikke annet enn at jeg tilfeldigvis så et bilde av en tallerken appelsin kylling på instagram og tenkte med en gang… yummy og dette må da passe kongen perfekt
Vi holder på med en oppgave på skolen der vi har funnet fram ulike middager som er vanlige nå til dags, og gjort dem blant annet sunnere og mer rike på jern
Bakt marsipan med søtpotetfyll. Konfekt med rubinfyll. Sjokobaren kan lages vegansk, glutenfri eller med fullkorn etter ønske og behov ved å velge passende produkter
Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pasta di Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara
Det hjelper med å balansere kolesterolet Havregryn inneholder et fiberstoff som heter betaglukan som (ifølge studier) er veldig bra for de som lider av høyt kolesterol
- Start med potetmos. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør i kjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne litt chicken&steak krydder
Ha alt det tørre i en bakebolle, tilsett vann og bland alt godt sammen med ei sleiv. Etter heving tar du steikebrettet ut av ovnen, drar bakearket med rundstykkene over på det varme brettet og setter det i ovnen igjen
Pimpet med litt frosne bær for bildenes skyll. Du trenger et beger med vanilje skyr. Da snakker jeg om disse små (170 gram) som du får kjøpt med strø i lokket. 2 skyrbeger med valgfritt mel (jeg brukte fullkorn hvete) 1/2 skyrbeger olje 1/2 skyrbeger sukrin/sukrin gold 1 ts bakepulver 3 egg Misk alt sammen og til sett 1 skyrbeger frosne bær
Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød. Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.