Nakkekoteletter med stekt rosenkål, eple og løk er en utrolig frisk variant som jeg anbefaler. For det første, rosenkål som stekes får en litt annerledes smak enn om en bare koker/damper de
Fordel smårettbacon over rosenkålen. 1pk ferske rosenkål. vask og rens rosenkål og del de i 2. Når de har stått ca 15min, ta ut formen, strø over litt revet ost og sett inn i ovnen til osten er smeltet og rosenkålen er mør. #hashtag #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #middag #middagstips #kos #familie #oppskrift #hverdag #november #høst #bacon #middagstips 1pk ferske rosenkål
smak til med pepper før servering. løk, hvitløk, timian og bacon freses i smøret. 2 store løk (finhakket) 2 fedd hvitløk (fin hakket) 1 ss timian 1 ss hakket bacon 1 ss smør 3 dl hvitvin ( vis du ikke har så går det fint å bytte ut med mer kyllingbuljong) 7 dl kylling buljong 2 ss soyasaus
Med riktig tilberedning vil du få en helt annen opplevelse av rosenkål og like spise det. De fleste misliker kokte rosenkål, på grunn av den bitre smaken som oftest kommer frem når den blir overkokt
I det siste har jeg hatt store mengder med både løk og rødbeter. Jeg byttet ut sukkeret med kokosnektar og den vanlige eddiken med upasteurisert eplecidereddik
Rens løken. Skjær vanlig løk og rødløk i to på tvers, sjalottløk i to på langs. Hakk hvitløken. 2 stk løk. 2 stk rødløk. 8 stk sjalottløk. 2 båter hvitløk
Karbonadedeig stekt med paprikapulver, hvitløk, chili, salt, pepper, ketchup og litt tomatpuré. Dere har kanskje lagt merke til at rosenkål har sneket seg med på flere middager i det siste, det er jo så utrolig godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.