Smør, melis og vaniljesukker blandes til det blir lyst og luftig. Når det er snakk om bakverk til barn er det alltid denne kremen mitt smakspanel av søte små barn/tantebarn sverger til
Til 5 biter. 2 egg 60 gram lys Atkins sjokolade HER 25 gram smør 2 ss sukrin gold eller honning 1 ss kakao 4 dråper stevia med vanilje HER eller 1/4 ts vaniljepulver HER 1/4 ts salt Slik gjør du. Sett ovnen på 180 grader varmluft Smelt smør og sjokolade på lav varme Rør sammen egg, kakao, vanilje, søtning og salt Rør inn smør og sjokolade Ha røren i en vanlig brødform dekt med bakepapir Stekes i 25 minutter Avkjøl Produktene jeg har linket til over er fra Frem til 30/10 får du 15% på alle kjøp på soma. no ved bruk av rabattkoden rabatt1543 HER Hvis du vil lagre dette innlegget direkte på mobilen din kan du bruke gratis appen bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
If your oven doesn’t have a fan setting, you can still make fab meringue, but I recommend leaving the cooked meringues in the turned-off oven for a few more hours
Det er imidlertid første gang jeg har prøvd meg på rose swirls på annet enn cupcakes, og jeg måtte derfor lage kremen to ganger for å få rett konsistens til å sprøyte på kaken med
Rør inn litt rosa konditorfarge i den ene skålen, slik at du får en lyserosa farge. Begynn i midten og sprøyt kremen i en sirkel rundt midten til en rose
- Hvis du må supplere med vann, ha kokende vann oppi gryta - kokeprosessen må ikke stoppe opp. Når du lager lys kjøttkraft, skal kjøtt og bein rett i gryten, til brun kraft brunes kjøtt/bein først
Har allerede fått inn "bestillinger" på disse til jul, de er virkelig populære. Personlig synes jeg de lyse smaker best, men jeg har med oppskrift på begge deler - så kan du velge selv
Disse eplerosene er super enkle og lage og smaker som eplekake. #eple #roser #epleroser #bakst #baking #boller #oppskrift #appleroses #helg #blogg #foto #hverdag #matblogg #kosthold #mat #
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.