Her kommer en ny Cooking With Mama-oppskrift fra brasilianske Mama Roberta. Mama Roberta kunne derimot fortelle at denne bacalaoretten er vanlig julemat i hennes familie
Den siste CWM-kvelden jeg var på, var med fantastiske Mama Roberta fra Rio i Brasil. Igjen har jeg vært på en fantastisk middagskveld / matlagingsaften med Cooking With Mama
Riesling. En tysk eller Østerriksk riesling. Og det er der de tyske og østerriksk rieslingen kommer inn i bildet for de fleste av de har en bra restsødme
En kveld på Bouchon Matprat fra San Francisco An evening at Bouchon Vinsmaking hos Robert Mondavi Selinas-området og frityrstekt artisjokk Frokost og veimat Ketsuya Restaurant og Sushi i LA Italiensk i LA New York og Las Helles Det gir litt ekstra smak til pannekakene
Jeg synes det smaker godt med et glass tørr Riesling, men det er selvfølgelig helt subjektivt. Fisk er sunt og jo flere fiskemåltider, jo slankere blir vi sies det i forskerkretser
Vi hadde en lang diskusjon med vår vinleverandør om italienske hvite viner egentlig holder mål i forhold til tysk riesling og fransk chablis og puilly-fumés
1 flaske hvitvin – vi brukte riesling. 1 flaske hvitvin – vi brukte riesling. Denne gløggen er etter oppskrift fra Mats Bunæs – og den anbefaler Superkokken på det varmeste
Ung og saftig pinot gris fra Alsace, tysk riesling eller chardonnay uten særlig eikepreg. Den franske kongen Henrik den fjerde, hadde som motto at alle bønder skulle ha råd til ei høne i gryta hver søndag
Jeg leste en artikkel om tyske viner i siste utgave av Maison Mat og Vin, hvor blant annet Riesling vinen har gjort enorme fremskitt siden 2. Det ble en StefanWinter Riesling trocken fra 2012
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.