Rissalat med reker
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 ¾ dl vann
  • 1 ts salt, pluss salt etter smak
  • 3 dl olivenolje, pluss litt ekstra til å vende inn i rekene
  • ¾ dl nypresset sitronsaft
  • 250 g reker, renset for skall og tarm
  • 2 eggeplommer
  • 1 ts dijonsennep
  • 75 g rødløk, finhakket
  • 50 g nedlagt rød paprika eller ristet, hakket
  • ½ dl bladpersille, hakketr
  • 2 ts hvitløk, finhakket
  • 1 ts frisk estragon, hakket
  • nymalt pepper
  • 3 hardkokte egg, skrelt og delt i fire
  • 75 g små, svarte oliven

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.