Har du litt risgrøt tilovers etter lørdagsgrøten kan den fryses og brukes ved en senere anledning. Små lubne rislapper med blåbær, serveres lune sammen med litt bær, syltetøy, kesam eller en rømmeklatt
Og som alltid var det rester, så på søndags formiddag laget jeg rislapper. Lørdag var alltid grautdag da jeg var liten, og siden det har vært en god stund siden vi hadde spist grøt, var det det som stod på menyen på lørdag
Tilsett risengrynsgrøten og rør jevnt. La deigen stå og svelle i ca. 3 store egg5 ss sukker½ ts kardemomme1 ts kanel1 dl hvetemelHa egg, sukker, kardemomme, kanel og hvetemel i en bakebolle og visp blandingen jevn
Riktig så godt til kaffen med syltetøy eller servert lunken med friske eller frosne bær en kremklatt eller is, så er det faktisk en god og enkel dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.