Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Det beste med dette lavkarbobrødet er at det er perfekt å toaste. Disse brødene funker fint til søtt fyll også, prøv feks å toaste brød med skivede jordbær og kesam med litt sukrin gold
Sil av vannet og skyll i kaldt vann, så pastaen ikke fester seg sammen. Stek grønnsakene (unntatt tomatene) i en varm stekepanne med litt olje eller smør til de blir litt myke, men fremdeles er sprø
Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Forvarm ovnen til 200 grader. Eggene piskes lett. Del deigen i 8 biter som du ruller til runde boller og legger på bakepapirkledd stekeplate
Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
Når ørreten er tatt ut av panna,. Skjær noen snitt på skrå av fisken. Tørk fiken godt med tørkepapir. sprøstektørret, mandelpotet, agurk/jordbærsalat og rømmesaus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.