Deretter tilsetter du det tørre og helt til slutt, fløten. Det er absolutt lov å unne seg noe godt en gang i blant, og da anbefaler jeg virkelig disse muffinsene
Så da ble jeg veldig imponert over meg selv en kveld da min kreativitet koblet inn et par sekund ogdukket opp med den geniale idéen å bruke macadamiaolje
Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt du har lyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
Dette er en fantastisk god suppe som faller i smak hos både store og små. Den orginale vichyssoise stammer fra frankrike og serveres som oftest kald, men jeg velger å servere den varm – i hvert fall nå i den … Fortsett å lese →
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Pølserog lomper passer supert og særlig dersom du tar det bryet med å lage lompene selv. Jeg anbefaler at du starter med den minste melmengden først, og justerer deigen dersom deigen blir for bløt
Ikke fyll påmed nøtter eller bær som det krever energi å spise, for meg er hensikten å servere noe som er enkelt å spise og som smører halsen og maven når noen føler seg litt sjaber
Husk at trivsel er vel så viktig for helsen din som maten du spiser, så når du gjør endringer i kostholdet skal duogså trives med de matvarene du putter i deg
Potetene blei litt "tørre", og det tar ganske lant tid og bake, så kansje det blir fylte grønsaker med evt litt ris oppi kjøttfyllet neste gong me skal laga dette
I dag var jeg så og si helt tom for ideer kiket i kjøleskapet - der var det også ganske tomt, så jeg plukket frem de råvarene jeg hadde og det ble til denne formen med tomat, squash og en liten pølsebit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.