Mange har allerede begynt og søke på 'nyttårsmeny', vet du hva du skal servere. Her kommer ett forslag fra meg - med hummer, andebryst og hvit sjokolade ♥
Min kjære og jeg skal ha familiemiddag i dag, med min far, mine brødre og svigerinner. Matinteressen har vi søsknene arvet av far -så jeg må prøve og finne på noen spennende smaker,
Bland pasta med ostesaus og noen av de reserverte vann, for å løsne. Kok pastaen etter 2 minutter mindre enn pakken sier, reserve noen matlaging vann, deretter tappe, kjølig under kaldt vann og avløp på nytt
Drain and reserve broth. Preheat oven to 425 degrees F (220 degrees C). Spray a 9 inch pie dish with cooking spray and gently press one of the crust into the bottom pushing the sides down evenly
Ta vare på kraften – med den kan du lage en nydelig oksehalesuppe. Foruten at oksehalene blir til deilig, mørt kjøtt når de kokes lenge, er det noe sympatisk i bruke hele dyret når dyret først er slaktet
Ingredienser til fire – seks venner. La kyllingen hvile i 15–20 minutter før du skjærer den opp. 1 Hane på 1,5 – 2 kg. 1 Hane på 1,5 – 2 kg Som sagt det går nesten like bra med kylling
Jeg har en fått en meg ny interesse – whisky. Jesper Høst (Norges beste bartender 2014), Georgie Bell (Global Mortlach ambassadør)og Michael Lundén (Brand ambassadør for whisky og rom ved Adagio reserve)
Stadig flere nordmenn ønsker å bytte ut øl og akevitt med vin på juleaften – og det finnes faktisk svært gode både røde, hvite og boblende alternativer som passer vel så bra til det man spiser på julekvelden som det man tradisjonelt har pleid å drikke for å hamle opp med fet og salt norsk julemat
Etter svenskenes seier i hockey mot Tsjekkia, ble jeg sugen på noe riktig svensk. blinis og kaviar. Siden kampen var i Russland mot Tsjekkia, så ble det en kombinasjon av alle tre
Han har et slikt sympatisk vesen, som får deg til å føle deg som verdens mest ettersøkte gjest, og fortalte med like stor entusiasme som om det var første gang, om alt det unike Karasjok kunne by på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.