Hakk agurkog ha oppi, du trenger egentlig ikke hele agurken, men det kan du se ann. Hakk avokado i terninger, ha det oppi ettersom du hakker, slik at den ikke blir brun
Del agurken i to like store deler og skrap ut med en teskje frøene i midten. Fyll så med det du liker av pålegg og salat og urter og da er det klart for å nytes
mos kjøttet med en gaffel å bland nn finhakket eller presset hvitløk. rør inn kokosmelk med en visp. 1-2 avokado 1 fedd hvitløk 200 Ml kokosmelk saft fra 1/2 sitron salt og pepper. del avokadoen i 2, fjern steinen og skrap ut kjøttet. smak til med salt pepper og sitronsaft 08. 1-2 avokado 1 fedd hvitløk 200 Ml kokosmelk saft fra 1/2 sitron salt og pepper. del avokadoen i 2, fjern steinen og skrap ut kjøttet
Dette er minner og inspirasjon fra turen til Danmark tidligere i sommer, der blir denne salaten ofte servert til "morgenmad", eller til frokost, den ligner litt på vår vanlige rekesalat, men den er rikere på smak, og jeg synes den er mye bedre
Reker inneholder en del kolesterol så en skal ikke spise for mye av reker, men sammen medavokado som i tillegg er kolesterolsenkende er jo dette er perfekt måltid
Ja egentlig passer bakt avokadomed egg og pepperoni til alle tre. Skulle de ha problemer med å ligge i ro, lag en løs “ball” av aluminiumfolie og legg det under
Legg fyllet i en lufttett boks og ta med et par avokado, og ikke minst en flaske avkjølt Riesling. Jeg har tatt fram en oppskrift og har gjort noe endringer etter min smak per dags dato, som blant annet tilsatt hvitløk, rødløk, dill og gressløk (måtte ha med begge) lodderognog byttet ut créme frâiche med Vita hjertego´frâiche, men du kan fint bruke matyoghurtogså
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.