Dette er favorittmiddagentil eldstejenta vår. Hver bursdag må jeg lage dette til henne. Oppskriften er frittinspirert av en rett som serveres på Café Opera i Bergen
Dette er en Tapasrett der du får mange gode smaker sammen i en enkel rett. Vanligvispleier man ikke å anrette Tapasrettene på tallerken først, men denne retten er et unntak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Her er det mange fine råvarer som harmonerer godt sammen, og gir deg noen litt annerledes, men gode smaksopplevelser
En morsom vri på reker og pasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seige og lite gode
Røykte reker er rasande godt, men sjeldan kost på norske middagsbord. frosne reker med skall. Men det er ingentingi vegen for å røyke rekene sjølv – gjerne på eingrill du har god kontroll på
Du kan selvfølgelig røyke reker på en annen måte. ferske reker. Dryss røykespon i bunnen av kulegrillen. Røykte reker kan kjøpes hos fiskehandleren, men lager man dem selv blir de enda bedre
Tre ganger i uken setter han frem skiltet FERSKE REKER. Om du kjører over Kanalen eller kommer med Bastøferga til Kråkebyen ser du båten hans «Årviken»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.