Nå kan du støtte Greenpeace-kampanjen og redde Arktis. Det koster ingenting og ved å skrive under er du med på å redde dyrelivet i Arktis og på lengre sikt minske klimaendringene som truer både mennesker og dyr i hele verden
Den tykkner når den koker, så ikke vær redd dersom den virker tynn i begynnelsen. Helt fra jeg var liten har min store middagsfavoritt vært pappas pølsegrateng
Ikke vær redd for å prøve deg litt frem. Nå kom det bærsesong igjen, gitt. Ganske så sent her i Trøndelag men godt å se at blåbærlyngen har kommet seg etter fjorårets tørrhet og varme
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Ikke vær redd for at den skal bli kald, det skjer ikke på 30 minutter. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 5-10 minutter på
Det blir rikelig med glasur, så ikke vær redd for å prøvesmake litt. Jeg lovet jo å komme med en “skikkelig” kake som plaster på såret for forrige ukes knekkebrød
Når jeg lager kaker eller bakvært pleier jeg sjelden å bruke oppskrift, bare slumper i det som skal for at deigen skal bli god, så ikke vær redd for å feile
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
1 kilo sukker ble temmelig søtt, men er redd geléen ikke stivner hvis det er mindre. Det er begrenset hvor mye Mojito en klarer å ha i seg før frosten kommer
Ikke trenger man å være redd for å plukke noe farlig heller, den er lett gjenkjennelig. Den varme fine våren gjør at vi som bor i de sørlige kystnære strøkene allerede nå snart kan begynne å lete etter skogens gull
Denne kan oppbevares i kjøleskapet ett par dager, så ikke vær redd for rester. Kyllingsalat er aldri feil, kan spises som lunch, middag eller kveldsmat
Så du trenger ikke være redd for at den skal tørrkoke. Denne retten kan du forberede og sette på kok i Crock-pot-gryta før du drar på jobb, så er har du deilig middag, som er klar på 30 minutter når du kommer sliten og sulten hjem
Kokar du sausen, sprekk den, og kan til nød reddast av ei stor skei kaldt vatn som du piskar for harde med litt meir smør oppi, eventuelt ein skrev kremfløyte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.