(fransk grønnsaksgryte til 6 personer)1 squash i terninger1 gul eller rød paprika i terninger4 tomater i terninger (uten skall og innmat)1 hakket løk5 ss olivenolje1 neve hakket basilikum3 fedd finhakket hvitløk2 ts rødvinseddik2 ts sukker2 ss fetaost i terninger Stek squash i olje i ca 5 minutter
Jeg kjøpte med meg en fransk kokebok hjem med navnet. cake au citron, enkel og god formkake, formkake, fransk kake, fransk sitronkake, fransk sitronkake med valmuefrø, sitron, sitronkake, sitronkake med valmuefrø, sitronmelisglasur, sitronsaft, syrlig formkake, valmuefrø
I hope you will try out the recipe – enjoy. Det var en kveld i hvor vi var på besøk hos et vennepar av oss som er over middels interesserte i mat og vin, og fikk servert verdens beste franske løksuppen som vi noen gang har smakt
Den ovnsbakte varianten av Ratatouille gjør at grønnsakene holder bedre på teksturen og smakene. Ovnsbakt Ratatoille er nydelig tilbehør til alle typer grillet/stekt kjøtt
Oppskriften er inspirert av Julia Childs oppskrift fra hennes første kokebok Mastering the Art of French Cooking – en kokebok som jeg tar fram når jeg skal lage franske klassikere
Oppskrift fransk løksuppe5 løk skjært i rundinger, ca 1/2 cm tykke3-6 fedd hvitløk4 ss ekte smør1 liter kyllingkraft eller kraft på elg/hjort/øko storfe eller grønnsakkraft1 ts timian1/2 rosmarin1 ss dijonsennep2 ss arrowrotsalt og pepper etter smakSurr løken på svak varme i rikelig med ekte smør til den er gyldenbrun uten at den blir svidd
Franske makroner er jo noe de fleste amatørbakere i en alder av 17 kan, og elsker. På tredje forsøk ble dette vellykket selv for meg, med god hjelp fra en venninne
Konfirmasjonen er overstått, dukene og bunadsjortene vasket og bunadene hengt opp. Det var ganske travelt et par timer i går da all mat skulle tilberedes og varmes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.