Rapphøne med kål
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 ¾ dl olivenolje eller smult
  • 500 g butifarra, eller annen speket svinepølse
  • 4 skiver bacon, hakket
  • 2 store løk, hakket
  • 12 hvitløkfedd, finhakket
  • 500 g tomater, uten skinn og frø, skåret i terninger
  • 2 gulrøtter, skrelt og skåret i skiver
  • 1 ts frisk timian, hakket
  • 1 ts frisk merian, hakket
  • 1 klype malt kanel eller kryddernellik
  • 1 strimmel appelsinskall
  • 2 ½ dl rødvin
  • ½ dl brandy
  • salt
  • nymalt pepper
  • 1 hode savoykål
  • ½ ts nymalt muskatnøtt
  • 3 skiver hvitt brød, bløtlagt i melk som dekker, og klemt tørt
  • 150 g hvetemel
  • 1 egg

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.