-RandiAnnette-. Bland alt avingredienser, men hakk opp sjokoladen før du harden i blandingen. Denneoppskriftenhar jeg hatt i flere måneder, å her kommer den til deg
I hvertfall så har vi entravel dag i vente. En med fastmasker, og en med staver. Jeg har vel så vidt nevnt på bloggen at jeg har heklet mye i det siste
Og no er frosten vekke, og eg kan begynna å bruka avjordskokken. Trass i at baljane som eg i fjor dyrka jordskokk i har vore botnfrosne i vinter, er jordskokken som har lege på vent nedi der gode som berre det
Lokalt øl har jeg bedre tilgang til, med en lokal brygger som spanderer noen smaksprøver av og til. Når du kommer hjem er den bare å servere rykende varm og ikke minst med utrolig mørt kjøtt som har stått og godgjort seg i mange timer på svak varme
Stek sopp,når soppen er brun har du i CF og vårløk. Rør godt underveis, stivelsen i risen setter seg i bunnenavkjelen og den kan bli tynn om du ikke rører godt
Tilsett så kål, gulrøtter, paprika og poteter + vann og saftenaven hel lime. Mat som lager seg selv er ikke noe nytt på dennebloggen, mendennegangen hadde jeg tenkt å gi deg treningsprogrammet du rekker å ta på stuegulvet mensgodsakene putrer i gryta
Småtroll som henger i beina, sultne og litt småsutrete er det nok flere enn meg som har. Da har man tid til å leke med barna, husarbeid, sofakos eller det som måtte friste
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.