Du kan lett bruke enten tørrgjær eller fersk gjær (den blå) – så bare bruk det du har. Hvorfor ikke starte dagen med noen hjemmebakte rundstykker til familien
Topper du dette med grovt brød istedet for loff, er det sunt i tillegg. Det bugner av gode råvarer og salat, frukt, bær og spekemat er alltid en vinner
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Luft vinen mens retten avkjøles litt (den blir så varm), og server på et stemningsfullt dekket bord til forventingsfulle gjester og en ferdigluftet rødvin, eller godt øl
Tenke seg til, jeg kjøpte mitt første vaffeljern for litt siden. Den er også utstyrt med slippbelegg, konet stekeplate, termostatjustering og indikatorlys for når jernet er oppvarmet og vaflene er ferdig
Men, dette tok uansett tid, så du kan bare åpne rødvinen, for noe kos på kjøkkenet hører med. Alle har det på tilbud om dagen, men Joker hadde den beste prisen denne uken
Pisk så marengsen tilden blir tykk og glansfull. Ta å brett ned sidene på sprøyteposen slik at det blir lett å lage streker med grillpinnene inni posen
Her hos oss liker vi den så mør og saftig, at bena bare løsner fra kjøttet. Det gjør det enklere å få fine stykker når man skal dele opp ribba til slutt
Har du bestemt deg for hva du skal ha til middag i dag. Dette er denperfekte fredagsmiddagen. Onsdag kveld laget jeg denne fantastisk gode middagen, en blanding av enchiladas, fajitas, burritos og taco
Her hos oss liker vi den så mør og saftig, at bena bare løsner fra kjøttet. Det gjør det enklere å få fine stykker når man skal dele opp ribba til slutt
I tillegg liker jeg å elte den selv de siste minuttene før jeg legger den oppi bollen for heving. Disse rundstykkene ble laget i hui og hast søndag kveld siden jeg skulle på tur mandag morgen
Tror faktisk ikke det er igjen flere etter at jeg tok de med til Hamar i går. Deretter tilsetter du romtemperert smør i deigen og lar den elte ytterligere 8-10 minutter. Kjevle så deigen ut til et rektangel på ca 60x50cm (jeg brukte målebånd) og legg på fyllet. Rull deigen fra bunn og oppover og kutt den i ca 26 biter, ca 2,5cm pr stykke. Deretter tar du tak i enden av kanelsnurren som ikke har fyll (de 6-7 cm) og strekker over selve kanelsnurren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.