Et lite livstegn… Det begynner så smått å gå seg til etter sommerens utskeielser på aktivitetsfronten, og jeg begynner så smått å få litt mer bakekrefter å rutte med
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
Det er tid for epler og på selveste epledagen laget jeg denne herlige eplekaken. *Ha det tørre på benken og kna så inn romtempererte smørbiter til deigen er fast
Denne retten er helt perfekt nå i rabarbraogbringebær sesongen. Deigen Ha alt det tørre i en bolle Tilsett mykt smør i terninger og smuldre smøret inn i deigen til deigen er blitt smuldrete Kutt rabarbraen i små biter Ha halvparten av deigen i bunnen av en ildfast form
Tartetatin - den deilige franske opp-ned-eplekaken har du helt sikkert hørt om og kanskje prøvd. En kjempegod, frisk og rask fredagsrett som passer til en grønn salat
Rør inn fire knuste oreo kjeksHell over bringebær moussen og stryk glatt. Har blitt endel middager i det siste og man kan jo ikke bare spise kaker hele tiden
Den franske vaniljekremen "crème pâtissière" smaker nydelig sammen med friske jordbær, som blir ekstra søte og vakre når de glaseres med smeltet eplegelé
Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.