Jeg hadde egentlig tenkt å saltbake piggvar, men da jeg besøkte Vulkanfisk på Mathallen fortalte de at de hadde fantastisk rødspette inne og at den var minst like bra å saltbake som piggvaren
I dag må jeg tilstå at jeg har fusket litt, da jeg var på den norske butikken Scandigo, hadde de ferdigpanerte rødspettefileter, de så så lekre og delikate ut at jeg ikke kunne stå for fritselsen, smaken stod ikke tilbake for utseende, vi koste oss virkelig med et nydelig måltid
Denne flotte rødspetten ble filetert og brukt til dette himmelske måltidet. Så fikk jeg servert «Fish & ships» innpakket i avispapir med eddik og mayo i London og ble forelsket på ny på Brygga i Bergen
Ukens middager er gode gamle og typiske norske måltider. Vi har valgt ut en fiskerett, en knoke suppe, og til slutt en kylling frikasse slik bestemor laget den
Anne-Sissel UlvenMogstad, Ranesvn. Kaffe, sjokolade og nøtter er en drømmekombinasjon for meg. Hasselnøttkakene er myke inni og noen deilige smaksbomber
Oppskrifter/tips - frukost og kvelds • Kommentarer. No er eg blitt flinkare til å lytte til kroppens signal og spiser rett og slett det første måltidet når eg er sulten
Den er klar til innhogst når alle ulvene kommer slitne og sultne hjem fra jobb og skole. De får ikke noe mer spenstig enn økologisk kraftfôr, men de får leve i bra omgivelser og slaktes på gården
Anbefaler deg virkelig å stikke innom fiskebutikken å prøve sjøtunge, piggvar, rødspette eller annen flyndrefiske og tilberede den på dette enkle viset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.