I dag er det rødspette på menyen. Får jeg fisk tre ganger i uken, så er jeg fornøyd. En pose rødspette-fileter steker jeg samtidig som jeg lager en liten salat ved siden av
Egentlig suppedag i dag, men jeg byttet med morgendagen da jeg kom over rødspettefileteributikken. Enkel paneringførst dyppet jeg fileteneipisket eggså igriljermel med litt salt og pepperStekte de i pannen med litt smør
I dag må jeg tilstå at jeg har fusket litt, da jeg var på den norske butikkenScandigo, hadde de ferdigpanerterødspettefileter, de så så lekre og delikate ut at jeg ikke kunne stå for fritselsen, smaken stod ikketilbake for utseende, vi koste oss virkelig med et nydeligmåltid
Jeg var så heldig å få en stor rødspetteifiskegarnet. Så fikk jeg servert «Fish & ships» innpakketiavispapir med eddik og mayo i London og ble forelsket på ny på Brygga i Bergen
Ukens middager er gode gamle og typiske norske måltider. Vi har valgt ut en fiskerett, en knoke suppe, og til slutt en kyllingfrikasseslik bestemor laget den
Rødspette, ål eller for eksempel hønsesalat. Jeg vil ha ordentlig mat. Jeg vilikke plukke grønnsaker fra en bonsaiplante på bordet foran meg med brente brødsmuler som etterlikner jord, hvor bonsaiplantenselvfølgeligikke er kortreist selv om restauranten forfekter nærhet til jorden og kortreisteingredienser fra kokkens egen hage
Stekt rødspette. Posted by TorillAnita. Håper dere har hatt en fin sommer så langt. Her finner dere middagstips for kommende uke og jeg håper dere finner noe som frister
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.