Ferskfullkornspasta. fersk pasta medpesto, cherrytomater og røkt laks. Pesto er fantastisk godt, og sammen med laks og pasta blir det skikkelig snadder
En plante med basilikum. Thats it, verdens beste og reneste pesto. Kjør basilikumblader, hvitløk, pinkjekjerner og parmesanost i en foodprosessor mens du tilsetter olivenolje i en tynn stråle
Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier. Riv parmesan over paibunnen og ha på vårløk og bacon i biter (se bildet)
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pestomed litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Denne svenske laksepannen er både praktisk med lite forarbeid, genererer lite oppvask, er ekstremt velsmakende og trenger dessuten bare en liten time i ovnen
Ferskt kjøtt og suppe er nydelig husmannskost,. Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Smak til med salt og pepper. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Rør gjennom varmt pasta å tjene, topping med ekstra parmesan og olivenolje, hvis du vil. Sett pinjekjerner, parmesan, hvitløk, olje, grønnkål og sitronsaft i en food prosessor og suse til en pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.