Jeg har fremdeles bær i frysen,og hjemmelaget saft hjelper på ventetid mot sommer. Hjemmelaget saft er utrolig enkelt å lage,og du TRENGER ikke saftkoker
Saftlaging er sommerens høydepunkt hjemme, og det er faktisk utrolig enkelt. Dersom du ikke har en saftkoker hjemme foreslår jeg at du løper til nærmeste tante/bestemor eller liknende og låner
Tidligere i uken skrev jeg et innlegg om en rå jordbærkake. I går laget jeg en rå sjokoladekake som jeg diktet selv, så denne lørdagen blir det kake til kvelds
Et par dråper med vanlijestevia oppi glasset så ble den godkjent uten å måtte tilsette sukker. Jeg fikk noen klager på at denne saften var for lite søtt
Kok opp råsaften og tilsett sukker. Vi har fått masse rabarbra av naboene og har laget saft. Vi blandet rabarbra og jordbær og synes det ble en kjempegod saft av det
Men felles for metoden er «koking» av fisk i saftafrå lime eller sitron. Dersom du går for ein centimeter store terningar, treng fisken om lag ein time «koking» i lime- eller sitronsafta
Næringsinnhold på dadler finner du her, rå kakao er en av de største antioksidantkildene som finnes, valnøtter inneholder Omega-3 som WHO råder oss til å spise hver dag, krydder som chilli og kanel har sin nytteverdi. 2 ss rå kakao, eller 15 gram. 2 ss rå kakao, eller 15 gram 2 ts (flate) kanel
Under finner du oppskrift på rå ostekake med blåbær, uten gele. Rå ostekake med jordbær (uten gele) Print Forberedelse 20 Minutter Koke-/steketid Total tid 20 Minutter Av. Vegard Ingredienser Bunnen 70 gram mandelmel 5 dadler (uten sten) 2 ss kokosolje ¼ ts salt Fyll 160 gram cashew (bløtlagt i 2-3 timer) 6 ss sitronsaft 4 ss kokosolje, smeltet 2 ss kokossukker 2 dl yoghurt (kan erstattes med kokosmelk eller vann) Topping 100 gram frosne blåbær 2 dadler (uten sten) 2 ss kokosnektar 2 ss kokosolje 1 plate gelatin eller 1 ss agar agar (kan droppes) Instruksjoner Bunnen Miks sammen alt i en food processor. Kake 70 gram mandelmel 5 dadler (uten sten) 2 ss kokosolje ¼ ts salt Fyll 160 gram cashew (bløtlagt i 2-3 timer) 6 ss sitronsaft 4 ss kokosolje, smeltet 2 ss kokossukker 2 dl yoghurt (kan erstattes med kokosmelk eller vann) Topping 100 gram frosne blåbær 2 dadler (uten sten) 2 ss kokosnektar 2 ss kokosolje 1 plate gelatin eller 1 ss agar agar (kan droppes) Instruksjoner Bunnen Miks sammen alt i en food processor
Del appelsinen i to, og klem ut saften av begge halvdelene. rå cashewnøtter. 2 dl rå cashewnøtter1 appelsin, helst økologiskLiten bit ingefær1 ss rått kakaopulver1 ss agave1/2 ts vaniljepulverLitt himalayasaltHa nøttene i en blender og kjør til et fint mel
Print Rå "ostekake" med blåbær (uten gele) Av. 20 Minutter Ingredienser Bunnen 5 dadler (uten sten) 70 gram mandelmel 2 ss kokosolje ¼ ts salt Fyll 160 gram cashew (bløtlagt i ca 3 timer) 6 ss sitronsaft 4 ss kokosolje, smeltet 2 ss kokossukker 2 dl yoghurt (kan erstattes med kokosmelk eller vann) Topping 100 gram frosne blåbær 2 dadler (uten sten) 2 ss kokosnektar 2 ss kokosolje 1 plate gelatin eller 1 ss agar agar (kan droppes) Instruksjoner Bunnen Miks alt i en kjøkkenmaskin. 70 gram mandelmel 2 ss kokosolje ¼ ts salt Fyll 160 gram cashew (bløtlagt i ca 3 timer) 6 ss sitronsaft 4 ss kokosolje, smeltet 2 ss kokossukker 2 dl yoghurt (kan erstattes med kokosmelk eller vann) Topping 100 gram frosne blåbær 2 dadler (uten sten) 2 ss kokosnektar 2 ss kokosolje 1 plate gelatin eller 1 ss agar agar (kan droppes) Instruksjoner Bunnen Miks alt i en kjøkkenmaskin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.