Jammen er desember travel. To julekalendere er laget til jentene. De viktigste julegavene er i boks, kjedelig, men det er stort sett gavekort og pengegaver
Nå skal det sies at dette var ikke lett å få knipset bra bilder av, det ble liksom ikke seende like bra ut som det smakte - fordi dette smakte helt himmelsk
Skjær en lomme i hver kyllingfilet og fordel kremosten i alle fire lommer. Varm smør i panne og brun de fylte kyllingfiletene samt kyllinglårene på alle sider
Det er ikke alltid like lett å få i seg mat her i varmen men i dag skal jeg lage Spansk kylling. Lavkarbo style selvfølgelig og vi gleder oss som unger til kveldens måltid
Jeg bestemte meg for å gjøre et forsøk men jeg har kalt retten Frijoles en salsa de tomate con pollo som er spansk og betyr Bønner i tomatsaus med kylling og er en mer presis beskrivelse
Flere norske matprodusenter bryr seg lite om dette og Prior er verst som viser liten respekt for utenlandske matretter når de på baksiden av en pakke kyllingkjøttdeig presterer å kalle Frijoles en salsa de tomate con pollo for Chili con carne
Quesedillas. I dag er formen mye bedre, hurra for det, og jeg kan fortelle litt om lørdagen. På lørdag hadde vi enda besøk av Mats, og vi hadde lyst til å spise noe godt og ikke helt vanlig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.